Richtlijnen in verband met het Coronavirus

Lyaemer Wonen heeft richtlijnen opgesteld voor haar bedrijfsvoering in verband met het Coronavirus. Lees hier het protocol

Huur betalen

U betaalt iedere maand huur voor het huren van uw woning. Wilt u weten wanneer u huur betaalt? Of hoe u zo eenvoudig mogelijk betaalt? Wat u moet doen als betalen even niet lukt?

U leest het allemaal in de folder ‘huur betalen’.

Betaalt u de huur nog niet met een automatische incasso? Vraagt u dan eenvoudig een machtigingsformulier aan via 'mijn acties' als u ingelogd bent in ‘Mijn Lyaemer’.Machtigingsactie

Wilt u kans maken op een cadeaubon?

Een automatische incasso is de meest makkelijke manier om de maandelijkse huur te betalen. Op deze manier wordt iedere maand automatisch de huur van uw rekening afgeschreven. Zo vergeet u nooit de huur te betalen en weet u zeker dat de huur op tijd wordt betaald. U hoeft zelf niets te doen. Ook bij de jaarlijkse huurverhoging wordt het bedrag automatisch aangepast.

Als u via de automatische incasso betaald maakt u 1 keer per kwartaal kans op een cadeaubon. Lyaemer Wonen verloot elk kwartaal drie cadeaubonnen onder de huurders die ons gemachtigd hebben voor het automatisch incasseren van de huur.