Reparaties

In ieder huis gaat er wel eens iets kapot of mis, zoals een storing van de cv, een verstopping, een kraan die lekt of een kapotte afvoer. U weet zelf het beste of iets in de woning niet werkt en gerepareerd moet worden. Laat het ons snel weten. Dan komen we bij u langs.

Een reparatieverzoek geeft u door :
· via 'Mijn Lyaemer'
· Per email
· Telefonisch (0514) 609 000

Na het doorgeven van het reparatieverzoek plannen we met u een afspraak op een tijd dat u past. Wij spreken met u een exact tijdstip af met een marge van een half uur. Dan hoeft u er niet een dag, ochtend of middag voor thuis te blijven. Wel zo prettig!
Als u de reparatie via 'Mijn Lyaemer' doorgeeft kunt u zelf de afspraak inplannen op het moment dat het u past.

Spoedreparaties
Heeft u een probleem dat direct moet worden verholpen? Denk daarbij aan een cv- of stroomstoring, glasschade of een grote verstopping? Spoedreparaties kunt u alleen telefonisch doorgeven. Voor spoedreparaties zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op (0514) 609 000. Buiten kantoortijden wordt u doorgeschakeld naar een externe meldkamer.

Rioolverstopping, cv-storing of glasherstel?
Heeft u een rioolverstopping, cv-storing of wilt u dat een ruit wordt gerepareerd? Neemt u dan contact op met de hiervoor ingehuurde specialisten. Gegevens en telefoonnummers vindt u op dit overzicht.

Meer informatie leest u in de folder 'Onderhoud en reparaties'.