Hoe tevreden bent u over onze dienstverlening?

Gepubliceerd op 22 februari 2018
Hoe tevreden bent u over onze dienstverlening?

Lyaemer Wonen biedt u graag een goede dienstverlening. We willen dan ook graag weten of u tevreden bent over onze dienstverlening. Daarom doen wij mee aan een landelijk onderzoek naar de tevredenheid van huurders. Uw mening is hierbij belangrijk!

Uw mening telt!
Heeft u in de periode 1 december 2017 t/m 28 februari 2018 contact met ons gehad? Dan kunt u in de loop van maart 2018 per e-mail een vragenlijst ontvangen of u kunt gebeld worden om een paar korte vragen te beantwoorden. Het onderzoeksbureau USP Marketing Consultancy voert het onderzoek voor Lyaemer Wonen uit. Wij hopen dat u meewerkt aan dit onderzoek. Hoe meer klanten de vragen beantwoorden, hoe betrouwbaarder de resultaten van het onderzoek zijn.

Waarom dit onderzoek?
Woningcorporaties werken met elkaar aan een landelijke benchmark over de prestaties van corporaties. Daarvoor zijn ook gegevens nodig over de tevredenheid van huurders. Deze gegevens worden met dit onderzoek verzameld. Dit gebeurt door USP Marketing Consultancy. Aedes, de branchevereniging voor corporaties, rapporteert uiteindelijk voor alle deelnemende corporaties de resultaten van het onderzoek.

Privacy
Gegevens van huurders mogen voor dit onderzoek verstrekt worden aan een onderzoeksbureau die hiervoor gekwalificeerd is. USP Marketing Consultancy gebruikt uw gegevens alleen voor dit onderzoek. Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen (m.b.t. dit onderzoek graag vóór 5 maart 2018) als u bezwaar heeft dat wij uw gegevens verstrekken.
De gegevens worden via een beveiligde omgeving aan USP Marketing Consultancy verzonden.

Vragen?
Heeft u vragen over dit onderzoek? Neemt u dan gerust contact met ons op door een mail te sturen naar info@lyaemerwonen.nl of telefonisch van maandag t/m donderdag tussen 09.00 uur en 16.00 uur via nummer (0514) 60 90 00.