Richtlijnen in verband met het Coronavirus

Lyaemer Wonen heeft richtlijnen opgesteld voor haar bedrijfsvoering in verband met het Coronavirus. Lees hier het protocol

Bewoners blij met sleutel van nieuwbouwhuis Ipestrjitte en Boekebeamstrijtte

Gepubliceerd op 29 oktober 2020
Bewoners blij met sleutel van nieuwbouwhuis Ipestrjitte en Boekebeamstrijtte

Lemmer - De afgelopen dagen hebben acht huurders de sleutels ontvangen van hun nieuwe woning aan de Ipestrjitte en Boekebeamstrjitte in Tramdijk Oost in Lemmer. De nieuwe bewoners werden rondgeleid in hun nieuwe huis door de woonadviseurs van Lyaemer Wonen.
De huizen aan de Ipestrjitte en Boekbeamstrijtte zijn zeer energiezuinig. Tramdijk Oost is een gasloze wijk waar huur- en koopwoningen staan. De bewoners koken elektrisch en verwarming en koeling wordt gedaan met een warmtepomp. Op de daken liggen zonnepanelen waarmee het totale energieverbruik voor de bewoners zeer laag zal zijn. De woningen hebben een prachtige uitstraling en staan op een mooie locatie dicht bij de basisschool en supermarkt.  

De bewoners zijn allemaal afkomstig uit Lemmer. Zes bewoners huurden van Lyaemer Wonen en twee stonden ingeschreven als woningzoekende. Het valt de nieuwe bewoners op dat de woning en tuin erg ruim zijn. Ook is de afwerking goed voor elkaar. Al met al zijn de woningen echt comfortabel en gaan de nieuwe bewoners hier veel woonplezier beleven.